vEngelenburg
Coaching  Advies & Mediation

Medezeggenschap is best een ingewikkelde bezigheid, waar veel bij komt kijken. Je bent lid van de OR omdat je iets wil betekenen voor jouw collega's en voor de organisatie. De praktijk is vaak weerbarstig en je hebt het idee dat allerlei dingen, waar je geen invloed op hebt, jouw of jullie inzet dwarsbomen of bemoeilijken. Gelukkig is het meestal niet zo zwart/wit en is er veel meer mogelijk, dan dat je in eerste instantie denkt. Ik help jullie daar graag bij.

 Ik kan jullie coachen in jullie onderlinge samenwerking of in de samenwerking met de bestuurder, HR of andere stakeholders. Heb je een lastig vraagstuk en weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Neem vrijblijvend contact op met mij en dan kunnen we samen kijken of ik jullie kan adviseren. Vanuit mijn jarenlange ervaring als coach/adviseur medezeggenschap weet ik dat er altijd wel een weg te vinden is.


 Mediation voor medezeggenschap

Heb je een conflict binnen de ondernemingsraad of met de bestuurder van jullie bedrijf of instelling? Ik wil graag bemiddelen en jullie begeleiden in de gesprekken met elkaar. Zeker wanneer je al langer een conflict hebt, wordt het steeds lastiger om alle kanten van de zaak goed te kunnen zien. Er komen immers steeds meer emoties en boosheid bij en die kunnen je aardig dwarszitten. Dat is heel logisch en helemaal niet erg. Als mediator ben ik er juist in geschoold om jullie te helpen weer ruimte te creëren voor elkaar, zodat jullie weer verder kunnen.


Zijn er voorwaarden? 

Ja zeker:

* je moet het samen willen (vrijwilligheid): Of jullie het lopende conflict kunnen oplossen kan ook ik niet voorspellen, maar als jullie er wel graag uit willen komen, dan is daarmee aan een heel belangrijke voorwaarde voldaan.

Heb je een vraag of een probleem? mail mij gerust en ik neem zo snel mogelijk contact op:

info@vengelenburg-cam.nl